VadeVi
El XIIè Premi Eduard Vendrell i Baqués és per un estudi sobre la sirà

El guanyador del XIIè Premi Eduard Vendrell i Baqués de viticultura i enologia va ser el treball “Estudi comparatiu entre diferents mètodes i èpoques d’aclarit sobre ceps en formació de la varietat Syrah”, realitzat per Anna Isart, Maria Vallés i Jordi Raventós.

El jurat va decidir donar dos accèssit atesa la gran qualitat de les propostes. El primer va ser per “Estudi de l’afectació dels antifúngics sobre la cinètica fermentariva dels llevats Saccharomyces cerevisiae”, els autors del qual són Gerard Centelles, Oriol Gual i Jordi Garrido. El segon el va recollir Anna Jové per “Del raïm al vi. Evolució d’àcids i sucres”.

El XIIè Premi Eduard Vendrell i Baqués de viticultura i enologia es va entregar en el marc del dia de portes obertes de l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènechen. Aquest premi reconeix el millor treball de viticultura, enologia o màrqueting del vi. L’acte va comptar amb la presència del director de l’Incavi Jordi Bort, el responsable d’Agricultura del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Rossell, i l’Alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Joan Amat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa