VadeVi
Els Amics de les Arts i la seva particular mirada al vi
  • CA

Aquest més, el web de la Denominació d’Origen Catalunya presenta, a la seva secció “Parlem amb…”, una entrevista amb Els Amics de les Arts.

El grup fa 10 anys i entre actuació i actuació es pren un moment de calma per xerrar sobre l’amistat, la vida i, és clar, el vi. I és que Els Amics de les Arts i la DO Catalunya ja es van trobar en un altre desè aniversari, el de la mateixa DO fa 6 anys, on ells van ser els encarregats de cloure l’acte commemoratiu.

Els Amics de les Arts, que actuaran en els propers mesos al Grec, Canet Rock o el Festival de Cap Roig, presenten dues noves cançons per celebrar aquest aniversari: La taula petita i Els amics s’ajuden en tot, aquesta segona tota una declaració d’intencions ja que, com ells mateixos afirmen, l’amistat és la seva “pedra angular” i el que els ha permès arribar fins aquí després de 10 anys.

La secció “Parlem amb…” recull converses amb convidats de perfil divers però amb un denominador comú: per la seva professió, trajectòria o experiència tenen una mirada pròpia del món del vi. Aquestes breus entrevistes de caràcter persegueixen esdevenir en una invitació per a la reflexió i el debat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa