VadeVi
Els cellers de Castell d’Or reben el certificat internacional de seguretat alimentària
  • CA

Els cellers del grup Castell d’Or han rebut el certificat ISO 22000 per part de Tüv Rheinland. Aquesta certificació és la primera norma internacional de seguretat alimentària per a les empreses de tota la cadena de producció.

L’ISO 22000, basada en els requisits d’un Sistema de Gestió de Qualitat, certifica que els Cellers Castell d’Or (Cooperatives de l’Arboç, l’Espluga de Francolí i Vila-rodona) compleixen els requisits més exigents en seguretat alimentària. L’acreditació suposa també un impuls en el reconeixement internacional dels nostres cellers i un valor afegit en relació a la confiança dels consumidors. Per assolir el segell ISO 22000 Castell d’Or ha passat diverses auditories que certifiquen la qualitat del sistema de seguretat alimentària en la totalitat dels processos.

L’acte de lliurament d’aquesta certificació va comptaomptava amb la presència dels senyors Gonzalo de Castro, Director General de Tüv Rheinland, i Enric Nebot, Director Comercial de la certificadora; Josep Ventosa, Director General de Castell d’Or, Pau Cabanes, gerent de la Cooperativa de Vila-rodona i Mercè Pujals, Directora Comercial de Castell d’Or.

Julià Juanola, assessor en direcció i organització d’empreses, destacava el compromís de Castell d’Or amb la qualitat i la seguretat del producte des del primer dia per tal dotar d’un valor afegit el fruit de les collites i els treballs de les cooperatives, així com l’aposta per l’exportació com a garantia de futur dels vins, caves i olis.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa