Els cellers de la DO Alella es presenten a la restauració

L'objectiu de la jornada ha estat facilitar l'elecció dels vins als establiments que participaran a les properes Jornades Gastronòmiques

La presentació va tenir lloc a l’espai Can Manyé, d’Alella Foto: DO Alella

El passat dilluns 23 de gener va tenir lloc a l’espai Can Manyé, a Alella, una jornada de trobada entre els vuit cellers de la Denominació d’Origen Alella i gairebé una trentena de restaurants del Maresme i el Vallès Oriental, organitzada pel Consorci DO Alella.

L’objectiu de la jornada era facilitar als restaurants que prendran part a la propera edició de les Jornades Gastronòmiques del Vi DO Alella, que tindran lloc durant el mes de març, l’elecció dels vins que maridaran amb els plats que proposaran per a l’ocasió.

Tant cellerers com restauradors van valorar molt positivament aquesta trobada professional que no s’havia celebrat mai abans i que, a més de complir amb el seu objectiu, va permetre donar a conèixer el seu producte a uns, i estudiar la incorporació de noves referències a les seves cartes de vins als altres.

Nou comentari