VadeVi
Els cellers del Garraf s’uneixen per oferir un sopar maridat

L’Associació Viticultors del Garraf clou el cicle Productes de la Terra amb un sopar maridat aquest dissabte a l’Hotel Palou de Sant Pere de Ribes. Després de més de dos mesos del projecte Productes de la Terra en diferents restaurants de Sant Pere de Ribes, aquest cap de setmana arriba el sopar de cloenda del cicle dels sopars maridats. El proper dia 19 de juny a partir de les 20.30 hores s’obriran les portes del jardí del Hotel Palou, situat al barri del Palou de Sant Pere de Ribes per celebrar un sopar maridat a peu dret amb vins dels 7 cellers que formen part de l’Associació de Viticultors del Massís del Garraf.

Durant el sopar els viticultors presentaran els seus vins acompanyats de plats elaborats amb prductes de la terra. Hi haurà un aperitiu, dos primers plats, dos segons i dos postres, un d’ells maridat amb cava i l’altre amb malvasia de Sitges. Amb la compra d’un tiquet de 25 € es podran gaudir de diferents plats representatius de la nostra terra elaborats per Els Fogons d’en Senén i que aniran acompanyats de vi dels cellers pertanyents a l’Associació de Viticultors del massís del Garraf: Celler Vega de Ribes, Celler Torre del Veguer, Celler Valldolina, Celler Can Rafols dels Caus, Finca Viladellops, Finca Valldosera i Montau de Sadurní. Enòlegs i cuiners explicaran amb detall les seves creacions al públic assistent.

El projecte, engegat per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb col·laboració del Consell Comarcal del Garraf i la Diputació de Barcelona, ha tingut molt bona acollida tant per part dels cellers com dels restaurants i hostelers del poble. La iniciativa està tenint una “bona acceptació entre el públic”. L’objectiu és que els restauradors i cellers del massís del Garraf puguin atraure nous clients gràcies a l’oportunitat de tastar els productes oferts durant els sopars i tast de vins.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa