VadeVi
Els cuiners de La Vela i del Montecarlo tanquen el cicle L’Empordà a Taula

Els cuiners del restaurant La Vela i de l’Hotel Montecarlo seran els encarregats de sorprendre el públic amb les seves creacions gastronòmiques a la que serà la darrera sessió de cuina en viu de L’Empordà a taula, que se celebra el proper dissabte -de 5 a 7 de la tarda- a l’espai gastronòmic d’Empordàlia de Vilajuïga.

El 9 d’abril és el torn de Susi Fabregó, cuinera del restaurant La Vela (Llançà), i de José Gurillo, cuiner de l’Hotel Montecarlo.

Amb aquesta iniciativa es vol potenciar el consum de productes de proximitat, com els que es venen a les agrobotigues d’Empordàlia. Seguint la filosofia “Quilòmetre zero”, els cuiners de La Cuina del Vent elaboraran els plats utilitzant aliments que es poden tastar i adquirir a L’Empordà a taula. Al mateix temps, el sommelier de la cooperativa presentarà els vins Sinols escollits per fer el maridatge amb cada plat.

Informació i reserves al telèfon 616 486 902.


Cartell de Cuina en Viu FOTO: L’EMPORDÀ A TAULA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa