VadeVi
Els dolços d’Alta Alella, medalla d’or al Millèsime Bio
  • CA

El celler Alta Alella s’acaba de convertir en l’únic celler que ha aconseguit dues medalles d’or al Challenge Millèsime Bio. El concurs és previ a la fira que porta el mateix nom i que aquest any es celebrarà a Montpellier (França) a finals del mes de gener. Es tracta d’una de les fires més prestigioses del món dedicades al vi d’agricultura ecològica.

El jurat del Challenge ha atorgat sengles medalles d’or al Dolç Mataró i al Blanc de Neu, els dolços de la casa elaborats amb varietats autòctones de la DO Alella: Mataró i Pansa Blanca.

El Dolç Mataró s’elabora amb el raïm sobremadurat, collit just abans que comenci el procés de pansificació. El Blanc de Neu s’elabora com un vi de gel del nord d’Europa, recorrent a la criomaceració per extreure els aromes de la pell.


Blanc de neu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa