El primer serà el dijous 5 de maig, per a més de setanta alumnes del Centre d’Acolliment Lingüístic de Barcelona, i tindrà lloc al Col·—legi Maristes de les Corts (carrer dels Comtes de Bell-Lloc, 149) a les set de la tarda. Es tracta d’un grup de persones estrangeres amb interès per la llengua i cultura catalanes i també per la cultura vitivinícola autòctona.

El segon se celebrarà el dissabte 8 de maig, a dos quarts d’una, al Parc Natural Les Terrasses de Santa Coloma de Gramenet, un espai integrat i respectuós amb l’ecosistema del seu entorn, el parc natural de la Serralada de Marina i el parc Fluvial del Besòs, de 40.000 metres quadrats i amb una capacitat d’aforament de 15.000 persones. Una de les carpes acollirà un macro tast de vi dirigit per a 150 interessats, que accediran per rigorós ordre d’inscripció a la porta el mateix dia de l’acte.

Els assistents a les noves activitats de la DO Catalunya durant el mes de maig tindran l’oportunitat d’iniciar-se en la cultura del vi i del tast, degustant 5 dels seus vins (dos blancs, un rosat i dos negres), representatius de l’ampli ventall de producte que s’elabora al país i entraran en el sorteig de lots.

La DO Catalunya engloba 60.000 hectàrees a tota Catalunya, i s’ha convertit en la denominació que més ampolles de vi comercialitza anualment. Compta amb 27 varietats de raïm autoritzades.


El Consell Regulador està organitzant macrotastos gratuïts a diferents ciutats catalanes per commemorar el desè aniversari de la DO FOTO: DO CATALUNYA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa