Els guanyadors del CARTAVI International visiten Catalunya

Visita dels guanaydors del CARTAVI Internacional a Catalunya

L’Associació Vinícola Catalana rep aquesta setmana la visita dels guanyadors del concurs vinícola CARTAVI Internacional 2011, per a conèixer la realitat de les zones vitivinícoles catalanes.

Durant aquesta setmana visitaran un total de 10 cellers i set denominacions d’origen catalanes. La missió s’ha iniciat a les DO Costers del Segre i Penedès i en aquests moments es troben visitant la DO Pla de Bages. Entre els actes programats destaca la classe magistral sobre la regió vitivinícola de Catalunya i les seves DO’s dirigida per Ferran Centelles (sommelier de El Bulli 2000-2011 i cofundador de Outlook Wine i Wineissocial), així com un tast de 3 vins identificatius de Catalunya.
El grup americà està integrat pels dos restaurants guanyadors del CARTAVI Internacional 2011: el Mercat de Nova York i la Taberna de Haro de Boston. Restaurants que inclouen vins catalans en les seves cartes, a més de celebrar regularment tastos de vins i àpats-maridatges amb productes 100% catalans.
També hi formen part del grup periodistes dels mitjans de comunicació The Lover’s journal, Examiner, Snooth.com, Luxuryweb.com & View from the Cellar de Nova York, especialistes en el sector del vi, tant en premsa escrita com en premsa on-line.
A més de les visites als cellers, descobriran altres aspectes de la nostra cultura com la ruta modernista de Barcelona, la ruta medieval al casc antic de Vilafranca del Penedès i la visita a una de les sureres més antigues de l’Empordà, entre d’altres.
Aquesta acció forma part del programa de promoció internacional que porta a terme la patronal del vi català. Durant el proper octubre està previst el lliurament dels premis CARTAVI Internacional 2012 que aquest se celebrarà a Washington.

Nou comentari