VadeVi
Els joves confrares investeixen Pasión Vega com a confrare d’Honor

Els Joves Confrares de Sant Sadurní d’Anoia investiran aquest dissabte diferents actors, cantants, periodistes i cuines i sommeliers. La confraria, l’única que està constituïda només per joves d’entre 18 i 30 anys, té coma objectiu promocionar el cava i la seva cultura entre la joventut. Amb aquest objectiu va néixer fa més de 20 anys i una de les activitats que duu a terme amb aquest objectiu és la investidura de confrares d’Honor i de Mèrit.

La cantant Pasión Vega serà investida com a Confrare d’Honor durant la Investidura Tardoral, que se celebra en el marc de la Setmana del Cava de Sant Sadurní d’Anoia. L’acte començarà a les nou del vespre a la Casa del Cava de Torre Ramona i servirà també per investir com a confrares de mèrit altres personalitats destacades.

D’una banda, l’actor Marc Clotet, els periodistes Bibiana Ballbé i Miquel Valls; i de l’altra professionals del vi i la cuina com Bruno Murciano, guardonat amb el premi de Millor sommelier de l’Estat Espanyol 2008, Oriol Llabina, xef de Gelida nomenat Cuiner de l’Any 2009 i Raul Balam Ruscalleda, cap de cuina del restaurant Moments, de l’Hotel Mandarin de Barcelona.

L’acte servirà també per investir nous joves confrares, que s’afegiran als prop de 500 membres que ja té la confraria de joves.


La Investidura Tardoral dels Joves Confrares forma part dels actes de la Setamana del Cava FOTO: CONFRARIA DEL CAVA


ACTE D’INVESTIDURA DELS JOVES CONFRARES FOTO: CONFRARIA DEL CAVA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa