Els Nous Penedès a Madrid

A la presentació dels Nous Penedès a Madrid i han assistit més de 600 persones. Foto: VADEVI.cat

Dilluns a la tarda, es va celebrar a Madrid la última de les presentacions dels “Nous Penedès 2012”, que s’han estat duent a terme des d’abril, mostrant als professionals del sector les novetats dels vins de la zona.

L’emplaçament per aquest acte ha estat l’Hotel Palace, el qual aquest any s’ha superat l’afluència d’assistents de l’any passat, amb més de 600 persones.

L’acte organitzat per l’Associació Vinícola Catalana i la Denominació d’Origen Penedès, també se’l coneix com al “Saló de Vins del Penedès”, i té el seu origen l’any 1996 a Barcelona. Posteriorment va ser portat a Madrid i, de forma especial, a Mallorca.

Aquest any han participat al saló 23 cellers, que van presentar més de 160 vins, entre els quals 22 que han obtingut reconeixements en diversos certàmens i publicacions.

També es van presentar 5 vins nous al mercat, d’altres van presentar novetats de packaging.

La presència dels vins de la Denominació d’Origen Penedès en més de 130 països, fa que sigui una de les DO’s més importants de les existents a l’Estat Espanyol. Més concretament la setena dins el Top Ten de DO’s espanyoles pel que fa a la quota de mercat a l’Estat.

Pels vins del Penedès, els mercats més importants dins l’estat són en ordre de importancia, Catalunya, Madrid i les Illes Balears. Això fa que les presentacions a aquestes zones siguin tant importants.

Els cellers que hi van assistir són: Agustí Torelló, Albet i Noya, Bodegues Pinord, Bodegues Sumarroca, Bodegues Torre del Veguer, Can Descregut, Can Feixes, Can Ravella, Covides, Emendis, Gramona, Heretat Mont-Rubí, Jané Ventura, Jaume Serra, Jean Leon, Juvé y Camps, Mas Rodó, Miguel Torres, Parató Vinícola, Pardas, Parés Baltà, Sabaté Coca i U mes U fan Tres.

Nou comentari