Els Nous Penedès apleguen 350 persones a Palma

350 persones es van aplegar a la sala Mallorca de l’hotel Valparaíso Palace de Palma. Foto: VADEVI.cat

Aquest dilluns 18 de març, i per 14è any consecutiu, la Denominació d’Origen Penedès ha celebrat a l’Hotel Valparaíso Palace de Palma de Mallorca, la primera de les presentacions “Viu els Nous Penedès” del 2013, on els professionals del sector han pogut conèixer personalment les novetats dels vins penedesencs.

A l’acte hi han assistit més de 350 persones, les quals han pogut tastar els més de cent vins, entre blancs, negres, rosats, escumosos i dolços de l’any, que han presentat els 15 cellers participants a l’acte.

Com a novetat, els assitents han pogut desgustar un maridatge amb productes locals, en que els vins del Penedès han estat acompanyats per la sobrassada de Mallorca, el formatge de Maó i les galetes Quelys d’Inca.

Aquest any, a més, s’han volgut destacar els vins ecològics, atès que són cada dia més els cellers que segueixen aquesta dinàminca i de la qual la DO Penedès n’és líder al mercat.

Els cellers particupants han estat:

ALBET I NOYA

BODEGAS PINORD

CAN FEIXES

EMENDIS

GRAMONA

JANÉ VENTURA

JUVÉ & CAMPS

MAS BERTRAN

MAS RODÓ

NADAL

PARATÓ

PARÉS BALTÀ

SABATÉ I COCA

SUMARROCA

TORELLÓ?

La següent parada d’aquest cicle de presentacions serà a Madrid, a l’Hotel Palace el proper 22 d’Abril. I ja per a finalitzar, l’Hotel Majestic serà la seu on es congregaran els cellers per a donar a conèixer “Els Nous Penedès” el proper 6 de Maig a Barcelona.

La presència dels vins de la Denominació d’Origen Penedès a més de140 països la fa una de les DO’s més important de les existents a l’Estat Espanyol.

Per als vins del Penedès, el mercat de les Illes Balears és el tercer en importància després de Catalunya i Madrid. És per això que les presentacions en aquests indrets són tant importants.

Nou comentari