Els Nous Penedès, avui a Mallorca

Els vins penedesencs es maridaran amb productes locals com la sobrassada, el formatge de Maó o les galetes Quely

la primera presentació 2013 dels Nous Penedès es farà a l’Hotel Valparaíso Palace de Palma de Mallorca. Foto: VADEVI.cat

La Denominació d’Origen Penedès inicia avui, dilluns 18 de Març, el tour de presentacions de l’any, amb algunes novetats respecte els anys anteriors. El conjunt de presentacions estrenen imatge i eslògan, buscant així un aire més fresc, actual i proper al públic professional del sector de la restauració.

Les presentacions es van iniciar l’any 1996, amb la voluntat de donar a conèixer d’una forma directa i personalitzada als professionals del sector, la restauració, hostaleria, i botigues especialitzades, totes les novetats de les diferents empreses de la Denominació d’Origen Penedès.

El primer dels actes, tindrà avui dilluns 18 de Març a l’Hotel Valparaíso Palace de Palma de Mallorca, una altre novetat que presenten. També com a punt destacat, en aquest acte s’ha apostat pel maridatge del vi Penedès amb producte autòcton de la zona i es comptarà amb l’aportació de sobrassada de Mallorca, formatge de Maó i les Quelitas d’Inca.

El 22 d’Abril, l’Hotel Palace de Madrid acollirà la segona de les presentacions, i ja per últim, i també com a novetat d’aquest any, l’hotel Majestic de Barcelona tancarà el cicle el proper 6 de Maig.

En l’acte d’avui a Mallorca, els cellers que mostraran les seves novetats són:

ALBET I NOYA

BODEGAS PINORD

CAN FEIXES

EMENDIS

GRAMONA

JANÉ VENTURA

JUVÉ & CAMPS

MAS BERTRAN

MAS RODÓ

NADAL

PARATÓ

PARÉS BALTÀ

SABATÉ I COCA

SUMARROCA

TORELLÓ

Nou comentari