Els premis CARTAVI es renoven

Els premiats del concurs Cartavi del 2010. Foto: VADEVI.cat

Els premis CARTAVI se celebren un any més amb el principal objectiu de fer un reconeixement als restaurants catalans que promouen els vins emparats en qualsevol de les 11 denominacions d’origen catalanes.

L’Associació Vinícola Catalana organitza aquests premis amb l’objectiu de fomentar la presència dels vins catalans a les cartes dels restaurants ubicats a Catalunya, així com promocionar el coneixement dels vins el·laborats a les zones vitivinícoles catalanes tant al professional de la restauració i la sumilleria com al consumidor.

Aquests premis estan oberts a tothom a través de la creació del web www.cartavi.cat que permet realitzar la proposta d’un restaurant per part del públic fins el 30 de setembre. Aquesta proposta i posterior votació dels restaurants serà la base per valorar i escollir els restaurants finalistes.

Entre totes les propostes presentades on line, es seleccionaran els finalistes d’entre els quals un jurat acreditat escollirà els guanyadors dels Premis CARTAVI 2012. En total 15 restaurants: 3 restaurants per província catalana més 3 de Barcelona capital, més 2 premis especials del jurat. Totes les persones que proposin i votin un restaurant entraran a formar part del sorteig de diferents estades enoturístiques, entre altres premis que podeu comprovar en les bases.

En aquesta edició s’han introduït diversos canvis. A les edicions anteriors es premiava els restaurants que disposaven a les seves cartes d’una major presència de vins catalans i a partir d’aquesta edició es tindrà més en compte a tots aquells restaurants que demostren una major sensibilització vers els vins catalans i ho saben transmetre al consumidor.

CARTAVI 2012 compta amb el suport de l’INCAVI, i la col·laboració de l’Associació Catalana de Sumillers, Riedel, les onze denominacions d’origen catalanes, a més d’altres institucions i organismes sectorials.

Amb CARTAVI 2012 es pretén animar tothom, consumidors, restauradors i sommeliers, a potenciar el vi de la nostra terra als restaurants de Catalunya i en conseqüència, potenciar el consum intel·ligent del vi català.

Nou comentari