Els productes de l’Empordà en un clic

Neix Empordà Divinum, un portal dedicat als vins, productes gourmet i enoturisme empordanesos i de la Costa Brava

Francesc Buxeda Aliu és la cara visible d’Empordà Divinum. Foto: VADEVI.cat

Neix el portal Empordà Divinum amb la intenció d’aglutinar tota l’oferta cultural, gastronòmica i de lleure de l’Empordà i la Costa Brava, amb el vi i l’enoturime com a eixos vertebradors.

Segons el soci fundador, Francesc Buxeda Aliu, es tracta “d’un projecte fruit de casualitats i de l’esperit emprenedor i amor cap a una terra a la que es vol servir i homenatjar fent conèixer les seves qualitats, sempre des del respecte i preservació del seu entorn i biodiversitat”.

L’objectiu d’Empordà Divinum és que usuaris i empreses utilitzin aquesta plataforma per fruir de l’oferta per viure i conèixer millor l’entorn empordanès i de la Costa Brava i que també l’utilitzin per oferir informació i promocionar els seus productes i serveis.

Segons que informa Empordà Divinum, el projecte “és el resultat d’una suma de garanties: la d’una empresa líder en el sector de la distribució de vins i productes selectes de la comarca i de l’experiència en el món de la comunicació social media. Tradició i noves tecnologies s’uneixen per a fer possible que aquest sigui un projecte amb garanties i a l’abast de tothom”.

Què s’hi ofereix?

El portal ofereix un ventall de productes que es divideix en cinc categories: vins,

gourmet, packs, ofertes i promocions.

Pel que fa a vins, s’hi pot trobar una amplia i representativa carta amb una bona relació qualitat-preu, que a l’hora d’escriure aquest article, està composada per 72 vins i caves empordanesos. Els productes gourmet representen una bona mostra de la riquesa gastronomia de l’Empordà i la Costa Brava. Els packs ha estat creats amb l’objectiu de fer propostes equilibrades, econòmiques i suggeriments per fer front a qualsevol compromís o necessitat personal. N’hi ha de quatre tipus: Romàntic, Regal, Empordà i Nadal.

De manera periòdica, Empordà Divinum anirà oferint promocions relacionades amb productes exclusius i/o d’enoturisme que es comunicaran a través del web o del butlletí, i només se’n podrà gaudir si s’és membre del Club eD.

El Club eD

Empordà Divinum crea el Club eD, per a poder compartir les experiències úniques i exclusives que ofereix per a tots els socis. El club és obert a tothom, tant als usuaris com a aquells qui vulguin promocionar els seus serveis des del portal.

Nou comentari