VadeVi
Els Vinari Cori i Chappó es tasten a ses Illes

Dues de les marques guanyadores dels Premis Vinari 2015, Chappó i Cori, protagonitzen aquest dimarts 28 de juliol a Mallorca una presentació i tast organitzada per l’empresa local La Vermutera.

A partir de les 12h del migdia, el millor vermut de la categoria de blancs, daurats o taronges de l’edició 2015, el Chappó; i el Bronze Chappó Daurat, es presenten a professionals a l’Espai Gastronòmic del Mercat de l’Olivar. Una hora i mitja més tard, a les 13:30h, s’obrirà al públic l’opció de tastar aquests productes al local d’Origens, així com també el guardonat amb la màxima distinció en la categoria de vermuts negres, el Cori del Museu del Vermut.

La presentació, que comptarà amb la presència per part de Vermuts Chappó, de Lluís Perucho i Victor Sanjuan, creador i director comercial de la marca, es farà per als responsables de gastronomia i begudes d’alguns dels restaurants més exclusius de Palma, així com d’altres professionals del sector de la restauració.

Aquesta activitat s’inclou entre les que l’empresa La Vermutera duu a terme per a la difusió i recuperació del vermut i els aperitius a Mallorca. De fet, ja durant el mes de juny, van organitzar sessions de música i tast d’alguns dels vermuts guardonats als Vinari 2015, entre d’altres productes.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa