Els vins de finca de Torres mariden amb pernil d’aglà Joselito

El Poble Espanyol acollirà avuir dijous 19 de gener la tercera classe magistral del cicle Gastronomia 360º, organitzat conjuntament amb Gourmet's Club

El vi i el pernil ibèric es combinaran al Poble Espanyol Foto: VADEVI.cat

El Poble Espanyol acollirà avui dijous 19 de gener un taller de tall de pernil d’aglà en la que serà la tercera classe magistral del cicle Gastronomia 360º, organitzat conjuntament amb Gourmet’s Club.

La sessió estarà protagonitzada pels vins de Finca i més alts de gamma dels cellers Torres i pel pernil de la casa Joselito, un pernil ibèric d’aglà, considerat entre els millors del món.

De la mà d’un mestre tallador de pernil, els assistents al taller aprendran a tallar i degustar dues varietats de pernil de les anyades 2004 i 2008, maridades amb quatre dels millors vins de Cellers Torres, entre ells una de les joies de la casa: el que Marimar Torres elabora a Califòrnia.

A més, descobriran com diferenciar un bon pernil de gla d’un d’enceball, i coneixeran tot el procés d’elaboració d’una de les millors varietats de pernil d’aglà del món.

Entre altres factors, una de les claus de l’extraordinària qualitat de la marca Joselito és el lent envelliment de cadascuna de les peces, que en alguns casos pot arribar als 84 mesos de curació.

L’activitat tindrà lloc el dijous 19 de gener de 19.30 a 21h a l’Ajuntament de Val-de-roures del Poble Espanyol. El pàrquing serà gratuït per als assistents a la masterclass. Les places són limitades. Les entrades costen 35€ i poden adquirir-se a través d’aquest enllaç:

http://www.codetickets.com/poble-espanyol/ca/newsletter/17/

Aquesta activitat és la tercera organitzada dins del Cicle Gastronomia 360º, que es va inaugurar el passat mes novembre amb un taller de foie al que va seguir, al desembre, un tast de caviar.

A través d’aquesta iniciativa El Poble Espanyol, en estreta col·laboració amb Gourmet’s Club, ofereix experiències gastronòmiques diferents tant a professionals del sector de la gastronomia, com al públic en general. La propera sessió, titulada “Cuina sense fogons”, estarà dedicada a les conserves premium i tindrà lloc el proper 9 de febrer.

Els vins dels cellers Torres que es tastaran són:

Milmanda

Grans Muralles

Mas la Plana

Marimar Torres Pinot Noir

Nou comentari