Aquest divendres, 7 d’octubre, la DO Catalunya engega a Vins Noé (Av.Torre Blanca, 3. Sant Cugat del Vallés) una campanya de promoció i tastos dels seus vins que recorrerà un bon número de les botigues especialitzades adherides a Contraetiqueta, Enoteques Associades de Catalunya.

Els tastos a Vins Noé tindran lloc divendres, a partir de les 17 hores i dissabte a partir de les 10 hores i fins les 14.30 hores.

Cada setmana, una sommelier de la DO Catalunya explicarà i donarà a tastar les diferents referències de la DO Catalunya als clients. A més, els clients que adquireixin algun producte DO Catalunya a la botiga participaran en un sorteig mensual d’una visita a un dels cellers de la DO Catalunya i un sopar maridatge.

El tast d’aquesta setmana és el tret de sortida d’una campanya que la DO Catalunya realitza conjuntament amb Contraetiqueta, Enoteques Associades de Catalunya, i que recorrerà
botigues especialitzades de bona part del país. Contraetiqueta és una associació sense ànim de lucre que pretén agrupar les botigues especialitzades en la venda de vins de Catalunya.

La DO Catalunya engloba 60.000 hectàrees a tota Catalunya, amb una visió innovadora i creativa del vi, comptant amb la confiança del consumidor, que l’ha convertit en la DO catalana
que més ampolles de vi comercialitza. La DO Catalunya permet al viticultor elaborar el seu vi amb flexibilitat i llibertat, ja que compten amb 27 varietats de raïm autoritzades.

Trobareu més informació i dates dels propers tastos al web de la DO Catalunya, blog i facebook.


Hi ha consumidors amb grans coneixements sobre el vi que gaudeixen escollint i comprant-lo i d’altres per als que cal simplicar el llenguatge del vi FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa