VadeVi
Els vins de la DO Conca triomfen a la Setmana Medieval de Montblanc

Un total d’unes 5.000 copes venudes és la xifra que certifica un èxit rotund del Mercat Medieval de Montblanc, on una quinzena de cellers van ser presents en diferents parades per poder tastar els seus productes i poder assessorar als visitants sobre les varietats i l’elaboració dels vins de la DO Conca de Barberà.

La mostra de vins es va celebrar el passat cap de setmana del 30 d’abril al 1 de maig i encara queda aquest cap de setmana del 7 i 8 de maig per poder gaudir dels vins de la DO Conca de Barberà.

Durant tot el dia molta gent va passar pel Mercat buscant tastar els diferents vins i caves. Un ambient agradable, un públic més exigent i el bon temps van ser uns ingredients perfectes perquè la Setmana Medieval de Montblanc també es convertís en un festa del vi de la Conca.

Molts cellers van notar que el públic visitant era més experimentat i sabia què volia tastar. Un públic que es sorprenia de la qualitat dels vins i que provenia de diferents llocs de l’Estat i de l’estranger. A més, també s’assenyala molt positivament l’edat dels visitants ja que molt jovent es va interessar pels productes de la DO Conca de Barberà.

El Mercat coincideix amb la Setmana Medieval on es pot gaudir de moltes altres activitats i actes centrats en la vida a la Catalunya medieval i en la figura de Sant Jordi, el patró de Catalunya (PROGRAMA D’ACTES: http://www.setmanamedieval.org/programa.php )

El Mercat tornarà a estar ubicat a la Plaça dels Àngels, tocant al carrer dels Jueus en ple centre històric de la Vila Ducal. Oportunitat immillorable per poder exposar, tastar i vendre aquests productes de la nostra comarca. El preu de cada tast anirà entre un i dos euros.

Els cellers que es troben en aquest mercat són: Celler Carles Andreu, Celler Cal Joan, Carlania Celler, Cellers Roset, Celler Jordi Llorens, Gatzaravins, Guspí, Heredad Pallarés, Mas del Tossal, Mas Foraster, Molí dels Capellans, Rendé Masdéu, Rosa Mª Torres, Vega – Aixalà, Viticultors Mas del Nen i Viticultors de Montblanc.


Mercat medieval de Montblanc FOTO: DO CONCA DE BAEBERÀ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa