Els vins de la DO Penedès, a la Casa Batlló de Barcelona

Dilluns 16 d'abril es durà a terme la 18a edició de la campanya "Descobreix els Nous Penedès"

La Casa Batlló acollirà la 18a edició de la campanya “Descobreix els Nous Penedès

La Casa Batlló de Barcelona acollirà el proper dilluns 16 d’abril la 18a edició de la campanya “Descobreix els Nous Penedès” organitzada per l’Associació Vinícola Catalana (AVC) i la Denominació d’Origen PENEDÈS amb l’objectiu de donar a conèixer els nous vins que surten al mercat a tot el públic especialitzat del territori català.

Enguany, 38 cellers elaboradors participen a la mostra, sis més que l’anterior edició, i en total es podran degustar més de 200 vins diferents. L’horari establert per als professional es de 16 a 20.30 h i per el públic general de 19 a 20.30 h.

Agustí Torelló, Albet i Noya, Alsina Sardà, Bodegas Ca N’Estella, Bodegas Pinord, Bodegues Torre del Veguer, Can Descregut, Can Feixes, Can Rafols dels Caus, Casa Ravella, Castell D’Age, Celler Finca Parera, Covides, Emendis, Eudald Massana Noya, Ferré i Catasús, Giró i Ribot, Gramona, Heretat Mas Tinell, Jané Ventura, Jaume Serra, Jean Leon, Joan Sardà, Juvé y Camps, Loxarel, Llopart Cava, Mas Rodó, Miguel Torres, Mont-Marçal, Nadal, Parató, Pardas, Parés Baltà, Rovellats, Sabaté Coca, Torelló, U mes U fan Tres i Vilarnau son els cellers participants.

La mostra “Descobreixi els Nous Penedès” és itinerant i enguany ha portat els vins del Penedès fins a Palma, amb més de 300 visitants, i tancarà la ronda de presentacions la ciutat Madrid el proper 7 de maig.

Per assistir a l’acte és imprescindible invitació.

Nou comentari