Els vins elaborats pels cellers i les empreses de la DO Tarragona van ser els guanyadors destacats del XVII Concurs de Vins i Caves de la Firagost de Valls que organitza la Cambra de Comerç de Valls i l’establiment la Vinoteca del Rebost.

La DO Tarragona s’ha endut cinc dels sis primers premis convocats i en total catorze dels premis (entre primers, segons i tercers) dels divuit premis que s’atorgaven (blanc jove, blanc criança, rosats, negre jove, negre criança i generosos). El celler amb més premis ha estat Mas Vicenç de Cabra del Camp (4 premis) seguit del Celler Cooperativa de Vila-rodona (3 premis) i Vins Padró de Bràfim (2 premi), Cooperativa Agrícola de Valls (1 premi), Vinya Janine (1 premi), El Vi a Punt i la Vinícola de Nulles (1 premi).

Al concurs s’hi van presentar una vuitantena de vins procedents de 20 cellers i la presidenta del jurat, Anna Casabona, va destacar l’increment de qualitat que any rere any demostren els vins que es presenten al concurs i que després es podran tastar i adquirir durant els dos dies de la Firagost que se celebrarà el proper 2 i 3 d’agost a la capital de l’Alt Camp.


XVII Concurs de vins i caves de la Firagost 2011 FOTO: ANNA CASABONA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa