Els vins del Bulli, al millor postor

L’entrada d’El Bulli de Ferran Adrià a Roses (Alt Empordà)

L’assortiment de 10.000 ampolles de vi del restaurant El Bulli, el que havia estat el millor restaurant del món abans de tancar portes l’any passat, sortiran a subhasta a la prestigiosa casa Sotheby’s, amb data i preu de sortida encara per confirmar, segons informa el lloc web www.wine-searcher.com.

A les 139 pàgines de la carta de vins de El Bulli hi havia referències de tot el món, amb una presència destacada de vins catalans, i hi havia disponibles ampolles tan preuades com el magnum de L’Ermita 1996, d’Álvaro Palacios, que s’oferia a 1.284 euros l’ampolla o el Romanée-Conti de 1999, a 5.350 euros i el Petrus 2000 a 3.745 euros.

El Bulli, que va ser coronat diverses vegades com el millor restaurant del món, va empènyer fins els límits la cuina contemporània durant més de dues dècades sota la direcció de l’aclamat xef Ferran Adrià, el pioner de la gastronomia molecular.

Nou comentari