Els vins del Celler Vinyes d’en Gabriel al Restaurant El Fumet

L'Associació Molinenca de Tast convoca la 3a Envinada, Vi & Gastronomia, pel proper dimarts 23 d'Octubre

L’Associació Molinenca de tast fa activitats tot l’any. Foto: VADEVI.cat

L’Associació Molinenca de Tast convoca la 3a Envinada, Vi & Gastronomia , pel proper dimarts 23 d’Octubre, amb la presentació dels vins del Celler Vinyes d’en Gabriel al Restaurant El Fumet.

Vinyes d’en Gabriel és un celler de la DO Montsant situat a Darmós, on el·labora vins on la biodinàmica està al servei de la qualitat.

Els terrers de la vinya són calcaris, argilosos, grabolosos, amb influència del clima marítim, atès que està a només a 30 km de la costa. Aquesta proximitat, sumada a una climatologia amb pluja poc abundant i amb canvis tèrmics importants entre el dia i la nit, han creats els condicionants ideals per a que les vinyes facin raïm de gran qualitat, l’autèntic artífex de la complexitat dels vins, espurnejats amb notes minerals.

El tast anirà acompanyat de “platillos” que elaborarà en Jordi Pujol d’El Fumet, un cuiner i un restaurant que volen ser un referent amb el món del vi i la restauració de qualitat de Molins de Rei.

Biodinàmica, escoltant la terra. En els més de 150 anys d’existència del Celler mai s’han emprat productes químics per tractar o potenciar la producció de les vinyes. Donant com a resultat una terra vigorosa, sana i sàvia, que segueixen tractant amb el mateix respecte que els primers dies de vida de la Casa Gabriel.

El preu de l’envinada serà de 15€ pels socis del Club Envinades i de 20€ pels no socis

El tast es farà al Restaurant El Fumet c/ Santiago Rusiñol, 2-Local 8, Molins de Rei (al passadís que dona a la plaça interior) i hi haurà 22 places en una sessió a les 21h.

L’Associació Molinenca de Tast també ofereix la possibilitat de fer-se soci del Club Envinades, una associació que organitza diverses activitats:

– Envinades: Presentació de bodegues amb maridatge

– Visites esclusives a cellers

– Envinadetes: trobades de socis del club per a tastar vins

– Ofertes especials de enoturisme i vi

– Descomptes en els preus de les activitats relacionades amb el mòn del vi

– i tot allò que se’ns acudeixi o ens proposeu

La quota de soci per al 2012 serà de 15€ i dóna dret a un tast amb maridatge o una visita o una altra activitat mensual, excepte els mesos de juliol i agost.

Inscripcions a les envinades i al club al correu electrònic: molinencadetast@hotmail.com

Nou comentari