VadeVi
Els vins del Garraf ja tenen una identificació pròpia

L’Associació de Viticultors del Massís del Garraf ha donat a conèixer un distintiu que ajudarà els consumidors a identificar els vins d’aquesta zona costanera que pertany a la DO Penedès. Es tracta d’una corbata que els cellers, botigues especialitzades i establiments que disposin d’aquests vins penjaran al coll de les ampolles perquè els compradors la identifiquin fàcilment.

L’objectiu d’aquesta proposta és el reconeixement del territori del Massís del Garraf com a zona de producció vinícola, una zona que pertany a la DO Penedès. I és que els viticultors del Garraf ja fa temps que aposten per a diferenciar-se i aquest és un pas més. Com ha explicat el director de l’Associació de Viticultors del Massís del Garraf, Guillermo Nefke, el distintiu agafa quatre colors que representen el sol, el mar, la vegetació i la terra. A més hi figura un text on s’hi pot llegir “Vins del Massís del Garraf”. De moment, segons Nefke, l’acció ha tingut molt bona resposta per part del públic i molts establiments ja estan demanant més ampolles amb corbata.

Els vins que es beneficiaran d’aquesta proposta seran tots els vins del territori i no només els que formen part de l’associació, segons ha explicat el president de l’Associació de Viticultors del Massís del Garraf, ja que l’objectiu és aconseguir el reconeixement del territori del massís en general.

Malgrat que ja s’han començat a comercialitzar les primeres ampolles amb corbata, la iniciativa es presentarà oficialment a la Festa de la Verema de Sitges el proper 18 de setembre.


L’element distintiu és una corbata que es penja al coll de les ampolles FOTO: ASS. VITICULTORS MASSÍS DEL GARRAF

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa