VadeVi
Els vins del Penedès sorteja 5 lots de 6 ampolles de vi i un cap de setmana a la Casa Rural Cal Peret Parera

L’associació Els Vins del Penedès, que té com a principal objectiu promocionar els vins del Penedès especialment en els restaurants, sorteja 5 lots de 6 ampolles de vi penedesenc coincidint amb el canvi de carta de vins.

Cada dos o tres mesos, Els Vins del Penedès elabora una nova carta de vi que proporciona als restaurants adherits al projecte perquè aquests la puguin fer servir. A la carta hi apareixen diferents cellers amb una referència de vi penedesenc o de cava. L’objectiu és potenciar el consum del vi penedesenc als restaurants de la zona. Per això, a més de la carta atractiva i de rotació bimestral Els Vins del Penedès ofereixen als restaurants una gestió professional dels vins, conjuntament amb una vintena de cellers de la DO Penedès per tal de poder gaudir d’un producte atractiu i de qualitat.

A més a més, i coincidint amb aquest canvi de carta, l’associació organitza un sorteig d’ampolles de vi -que apareixen en aquesta nova carta- entre les persones que es registrin a la seva pàgina web. Aquest sorteig, que vol aconseguir nous registres a la web d’aficionats i amants dels vins del Penedès, ja es va fer coincidint amb la carta de primavera i es van regalar també 5 caixes de vi amb 6 ampolles de diferents referències de la Carta de Primavera. El sorteig es farà el dia 1 d’octubre i hi participaran totes les persones registrades a la web fins al 30 de setembre. També se sortejarà un cap de setmana a la Casa Rural Cal Peret Parera.

un cop registrat, els usuaris rebran infromació sobre els restaurants i cellers de l’associació, visites a cellers, tastos, maridatges, notícies sobre el sector, etc. i també descomptes i menús especials.


L’enoturisme és un dels aspectes que han de potenciar els cellers FOTO: CELLER PARATÓ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa