Els vins ecològics tenen guia

Pablo Chamorro, autor de la ‘Guia de vins ecològics i sostenibles de Catalunya’ Foto: Ecomundis

Ecomundis Editorial, editora de la Guia Vinum Nature Catalunya presentarà el 27 de març, en el marc de la Fira Alimentària, el volum ‘Guia de vins ecològics i sostenibles de Catalunya’, en el marc de la taula rodona ‘Vins Ecològics i sostenibles, les seves virtuts i projecció en els mercats’, que comptarà amb la presència de l’autor i promotor de la guia, Pablo Chamorro.

La resta de ponències previstes són ‘El potencial de Catalunya en matèria de viticultura sostenible i ecològic’, de Jordi Bort, director general de l’INCAVI; ‘El cicle de vida del producte i la petjada de carboni’, de Pere Escolar, director de l’àrea d’operacions de Codorníu; i ‘El present i el futur de la viticultura i els vins ecològics a Catalunya’, de Josep Maria Albet, president de la DO Penedès i membre de la Junta CCPAE.

Aquesta nova edició del llibre-guia VN-Catalunya disposa d’una introducció en matèria de sostenibilitat, propietats saludables dels vins ecològics i agroecologia, així com altres informacions sobre els vins ecològics catalans, com la descripció dels 77 elaboradors que apliquen pràctiques ecològiques de cultiu i les més de 350 referències dels seus vins.

Nou comentari