VadeVi
Els vins i caves de la DO Conca de Barberà tindran botiga pròpia al Monestir de Poblet

Els vins i caves de la DO Conca de Barberà tindran a partir d’aquest dimecres a la tarda una botiga pròpia. Es tracta del Vinum Conca, una iniciativa del Consell Comarcal de la COnca de Barberà, el Concactiva, el Consell Regulador de la DO Conca de Barberà i l’Associació d’Elaboradors de vins i caves. L’encarregat de fer la inauguració oficial serà l’expresdient de la Generalitat Jordi Pujol.

La botiga està ubicada a l’entrada del Monestir de Poblet, que juntament amb la Ruta del Císter, és un dels principals atractius turístics de la Conca de Barberà. Es tracta d’aprofitar el potencial turístic del Monestir de Poblet, amb uns 150.000 visitants cada any, per a promoure els productes locals, i especialment els vins i caves de la DO Conca de Barberà; però també d’aprofitar el gran potencial d’aquests productes per afegir un alicient a la visita turística per la comarca. Amb el nom Vinum Conca, la botiga comercialitzarà inicialment vins amb DO Conca de Barberà i caves produïts a la comarca, però està previst que l’oferta s’ampliï amb altres productes agroalimentaris.

Aquest punt de promoció que ha de contribuir a donar a conèixer els productes locals de la Conca de Barberà s’obrirà al públic a partir d’aquest dimecres a la tarda amb la presència de l’expresident Pujol.

L’objectiu últim de la iniciativa és incrementar la riquesa del territori.


El Monestir de Poblet és el principal atractiu turístic de la comarca FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa