El celler de Martorelles Altrabanda ha dut els seus vins amb Denominació d’Origen Alella a la fira Gusti di Frontiera, que va tenir lloc a Gorizia, a la regió italiana de Friuli (al nord-est del país).

Gusti di Frontiera és una fira que té lloc cada any al casc antic d’aquesta ciutat i que té com a objectiu la promoció de productes vinícoles i gastronòmics de qualitat d’Itàlia i d’una desena de països europeus.

L’edició 2010 ha tingut Catalunya com a país convidat; per aquesta raó, una de les places de Gorizia va ser rebatejada per a l’ocasió amb el nom de Piazza Catalogna.

Elaboradors de productes com xocolata, oli, fruits secs i mel, a més de vi, van posar a l’abast dels gairebé 500 mil visitants que van visitar la fira la qualitat dels productes catalans.

Roser Celdran, del celler Altrabanda, ha manifestat la seva satisfacció: “Tot i que pensem que l’organització de la fira va tenir algunes mancances, estem molt contents perquè els nostres vins van tenir molt d’èxit entre el públic. A més, vam tenir l’oportunitat de fer contactes que esperem que es concretin en la futura presència dels nostres vins a Itàlia”.


Vins Serralada de Marina d’Altrabanda a Gorizia Foto. Altrabanda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa