Quinze joves xefs tasten cava Foto: DO Cava

Quinze joves xefs internacionals, participants del Programa de Formació en Gastronomia Espanyola de l’Institut de Comerç Exterior (ICEX), van visitar la setmana passada Sant Sadurní d’Anoia per conèixer les bondats d’aquest producte de la mà del Consell Regulador del Cava.

Aquestes joves promeses van poder conèixer de primera mà el procés d’elaboració del cava durant la visita a un dels cellers de la zona. A continuació, els serveis tècnics del Consell Regulador del Cava van impartir un tast amb cadascun dels diferents tipus de cava.
Aquests quinze futurs xefs, procedents de 13 països com el Canadà, el Brasil, Mèxic, la Xina, el Japó, Austràlia, l’Índia, Singapur, Suïssa, Alemanya, Dinamarca, Rússia i els Estats Units, treballaran durant sis mesos en 35 prestigiosos restaurants, entre els que es troben, El Celler de Can Roca, Calima, Can Fabes, Arzak, Echaurren, Adolfo, La Terraza del Casino, Casa Solla o Akelarre.
Amb aquest programa, l’ICEX busca familiaritzar els futurs professionals d’alt nivell amb els productes estrella, de forma que s’obtinguin més projecció internacional d’aquests i es potenciï la seva exportació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa