VadeVi
Empar Moliner: «Si ets vinater i vols ficar-te en política, fes un gran vi i digues el que vulguis»
  • CA

L’escriptora i periodista Empar Moliner ha publicat aquest divendres una columna d’opinió al diari ARA en la qual analitza el descens de vendes d’una marca elaboradora de vins en el darrer exercici. El motiu que en donen, segons l’article, és que “els [seus] accionistes han estat especialment crítics amb les declaracions polítiques desafortunades contra el sobiranisme català realitzades pel president del grup”.

Precisament la periodista titula l’article “Les declaracions desafortunades” i hi explica que per a ella el més important a l’hora de consumir un producte o un altre és la seva qualitat i no el nom que apareix a l’etiqueta o el posicionament de la marca: “Si el producte és bo, si el producte és immortal, cap consumidor intel·ligent deixarà de comprar-lo per les paraules de l’amo”, explica. I continua dient que, com a gran enamorada del pernil d’Extremadura, no el deixaria mai de consumir “per molt idiotes que trobi les declaracions d’en Monago sobre Catalunya”.

Moliner conclou dient que “si ets vinater i vols ficar-te en política, si vols expressar en veu alta la teva opinió, fes abans un gran vi, un vi emocionant, un vi inoblidable. I llavors digues el que vulguis. I no t’hi amoïnis”.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa