VadeVi
Encara queden places per la primera sessió del macrotast de la DO Catalunya a les Cotxeres de Sants

Els macrotastos que organitza la DO Catalunya per celebrar el desè aniversari de la seva creació estan sent tot un èxit. Tant és així que el Consell Regulador ha decidit ampliar el calendari de tastos fins a l’estiu. De fet, el macrotast d’aquest dimecres és un acord entre el Consell Regulador i les associacions de Sants, ja que els tastos celebrats durant les festes del barri a l’agost van quedar petits.

Així doncs, aquest dimecres la DO Catalunya, amb el seu enòleg i secretari Antón Castellà al capdavant, torna a les Cotxeres de Sants. El tast està organitzat, com ja és habitual, en dues sessions que poden acollir desenes de persones.

El segon dels tastos, que comença a les vuit del vespre ja té totes les places plenes, però per al primer, de 18:30 a 20h, encara hi ha lloc. Tot i que el tast és gratuït, cal fer una inscripció mitjançant la web de la DO Catalunya.

Al finalitzar el tast se sortejaran cinc ampolles de la DO Catalunya entre els assistents, un sorteig que el Consell Regulador fa en tots els tastos del desè aniversari.


L’enòleg i secretari de la DO Catalunya, Antón Castellà, és l’encarregat de dirigir els macrotastos del desè aniversari FOTO: DO CATALUNYA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa