VadeVi
English for winemakers, un curs d’anglès especialitzat al Penedès

St Paul’s Academy ha detectat una necessitat entre el sector vitivinícola: l’anglès. No pas a un nivell inicial sinó un anglès específic per als productes, processos i organitzacions del vi. És per això que un grup de quatre professors de l’Acadèmia estan editant un llibre i un DVD pensat específicament per ensenyar l’anglès del vi i preparant materials didàctics per a fer un curs específic. Amb el nom d’English for Winemakers, el curs està pensat per a professionals del món del vi que ja tenen un nivell mig d’anglès, però que els calgui una especialització.

El curs es presentarà aquest dimecres 14 de juliol al Vinseum a partir de les sis de la tarda i hi intervindran el president de la Unió Empresarial del Penedès Albert Calzada, i la cap de comunicació de Bodegas Torres, Vinyet Almirall.

English for Winemakers està constituït per tres cursos de 20 hores lectives cada un sobre el producte, els aspectes generals i la organització i comercialització. Els professors estan preparant també un llibre amb quate temes i un annex: Grape varieties (carietats del raïm), Growing the grape (terres, sòls, terroirs, clima, cultiu, collita), Elaboration&Production (premsa, fermentacions, envelliment, embotellar, etc.), Organic&Environmental Considerations (vins orgànics, temes ambientals, canvi climàtic, etc.) i l’annex sobre qui és qui en el món del vi, glossari.

English for Winemakers arriba després de St. Paul’s Academy hagi donat classes a cinc empreses relacionades amb el vi i el cava i està pensat per fer-se inicialment al Penedès, tot i que no es descarta la possibilitat de fer unes jornades intensives en diferents llocs de Catalunya i la resta de l’Estat.

Una vintena de cellers i institucions han col·laborat i donat suport amb la creació del curs, entre ells l’Institut Català del Cava, la DO Penedès i el Consell Regulador del Cava, l’Acadèmia Tastavins, Caixa Penedès i els cellers Torres, VallDolina, Albet i Noya, Masset del Lleó i Sabaté&Coca, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa