Enogastronomia a Castellroig

El celler de Subirats ofereix el 17 de juny una jornada de maridatges a la seva masia

Tast de vins a la masia Castellroig Foto: VADEVI.cat

Castellroig, bodega familiar de Subirats, pionera al Penedès en l’elaboració de vins i caves de terrer, presenta pel pròxim dia 17 de juny una jornada enogastronòmica de tasts i maridatges. Es tracta d’una proposta innovadora i original que pretén donar a conèixer experiències al volant de la cultura del vi i el seu entorn a partir del maridatge de caves i vins de terrer amb una selecció d’exquisideses gastronòmiques com ibèrics, formatges, curats, patés, salmó noruec, catànies… i amb la presència de Marcel Sabaté, l’enòleg de la casa que donarà a conèixer les curiositats específiques dels vins i caves de terrer.

L’esdeveniment que, compta amb el suport de marques de primera qualitat de la comarca com Embotits Mitjans, Sabamar, Don Jamon, Bombons Cudié i Pans Rius, es desenvoluparà en les pròpies instal·lacions de la masia ubicada en ple cor del Penedès i estarà amenitzada amb música en viu a càrrec del grup de jazz i blues Aguasca Moya Trio.

Durant l’acte que, es celebrarà el diumenge 17 de juny entre les 11:30h i les 14:00h, a més de poder tastar l’àmplia oferta de maridatges amb productes Castellroig s’impartiran tallers enològics al llarg del matí. Temes tan interessants com descobrir la família d’aromes dels vins i caves o endinsar-se en la història dels vins negres seran conduits per especialistes que tindran com objectiu ampliar coneixements entorn al vi. A més, per primera vegada, la jornada està pensada tan per a grans com per a petits perque a través del nou taller sensorial infantil, els nens podran redescubrir l’entorn que els envolta amb els cinc sentits.
El preu de l’esdeveniment és de 15€ per adult i taller sensorial infantil 5€ per nen (a partir de 3 anys). Tant pel maridatge com pels tallers cal confirmar assistència abans del dia 15 de juny a través de info@castellroig.com o trucant al telèfon 93 891 19 27

Nou comentari