Enogastronomia amb vins Sinols d’Empordàlia

Iolanda Bustos, cuinera del restaurant La Calèndula de Girona Foto: VADEVI.cat

Dues propostes enogastronòmiques coincideixen a l’agrobotiga d’Empordàlia de Vilajuïga aquest dissabte 28 de juliol. Les dues activitats –demostració de cuina i presentació de productors locals– comptaran amb el maridatge dels vins Sinols d’Empordàlia.

Les activitats començaran a 2/4 de 12 amb una presentació a càrrec de Iolanda Bustos del Restaurant La Calèndula de Girona, que forma part del col·lectiu Bons Fogons. Dins l’espai L’Empordà a la Taula s’oferirà a tots els presents una demostració de cuina, i un posterior tast i maridatge amb els vins Sinols. Bustos presentarà: ‘migues’ amb raïm, anxova Soles de l’Escala i fonoll, magret d’ànec amb roses i moscatell, i el ravioli de poma i mató de Mas Mercè amb pesto dolç de flors.
El dissabte seguirà amb la presentació i tast del fetge gras de l’Ànec de l’Empordà de Serra de Daró a les 6 de la tarda. Aquesta activitat s’inscriu dins les activitats per donar a conèixer els productors locals de l’Empordà, que tenen cabuda a l’espai gastronòmic “L’Empordà a Taula” de Vilajuïga.
Totes les activitats tenen les places limitades, i és necessari la reserva a Empordàlia (per telèfon al 616486902 o bé per correu electrònic a l’adreça ncaralt@empordalia.com ). El preu dels tastos és de 3 euros i el dels show cooking és de 5 euros.

Nou comentari