Enosenderisme a la Terra Alta

Les rutes del 'Vins i camins' recorren aquesta DO

Imatge d’una edició anterior del ‘Vins i camins’

El cicle de sortides enosenderistes ‘Vins i Camins’, celebra el cap de setmana del 29 i 30 de setembre una nova edició, aquest cop centrada en els paratges de la DO Terra Alta, amb l’objectiu de conèixer aquesta denominació a través del seu paisatge, els seus cellers i la seva gent.

La sortida es realitzarà els dies 29 i 30 de setembre i consistiràn en un parell d’excursions molt tranquiles per la zona sud de la DO. La ruta de dissabte s’iniciarà a Prat de Comte, amb una primera parada a Bot, on es realitzarà un primer tast de vins. Posteriorment la ruta continuarà seguint un tram de la Via Verda i fer cap al balneari de la Fontcalda. Allà els senderistes poden gaudir d’un bany a les seves aigües medicinals i finalment tornar al punt de partida.

Diumenge, la comitiva es traslladarà fins a la veïna localitat de Vilalba dels Arcs, per fer una petita ruta circular, que arribarà a les Trinxeres dels Barrancs, escenari de la batalla de l’Ebre. Posteriorment es visitarà el celler Bernaví, on entre vinyes, es farà un tast dels seus vins i alhora es menjarà al mateix celler amb productes del seu hort.

És possible apuntar-se a l’activitat completa del cap de setmana, a l’activitat de dissabte o la del diumenge. Més informació i inscripcions a http://www.enoguia.cat/vins_i_camins.php

Nou comentari