Enoturisme familiar a Vilarnau

Esmorzar amb calçotada o visita a les vinyes i el celler, amb taller i tast de most per a la canalla

El celler Vilarnau té un disseny espectaucular i un interiorisme dissenyat per Toni Miró. Foto: VADEVI.cat

Les Caves Vilarnau ofereixen aquest mes de febrer, diverses activitats enoturístiques per a gaudir-les en família.

El proper diumenge 3 de febrer organitzen un esmorzar amb calçotada en que primer es farà una visita a les vinyes per conèixer com es fa la poda d’hivern dels ceps de la mà del viticultors del celler. Seguirà una visita al celler, que inclou un tast de 3 caves i un petit maridatge.

Hi ha la possibilitat de quedar-s’hi a fer un esmorzar complet de calçots amb butifarra, cuits amb sarments de chardonnay acabats de podar. Inclou cava i cafè.

L’activitat comença a les 10h del matí, i té un preu de (experiència visita + esmorzar) de 19 € adults / 10€ nens. Persones mínimes: 12 persones. És imprescindible reserva prèvia.

El segon diumenge de cada mes, en aquest cas, diumenge 10 de febrer, s’ofereix una visita guiada iniciant el recorregut a les vinyes, passejant fins a arribar a la zona de

vinificació, entrant al celler per descobrir els secrets de l’elaboració del cava, i acabant la visita amb la degustació de 3 caves.

Hi ha una guia per a adults i una monitora per als nens, que fan una visita més ràpida que cointinua amb un taller de reciclatge de taps, etiquetes i xapes, els elements del vi i del cava, i una degustació de most amb uns snacks.

El preu de l’activitat és de 8 € adults i 5 € nens (de 3 a 12 anys). La durada de l’activitat és d’unes 2 hores, amb un mínim de 12 adults i 16 nens. Cal sempre reserva prèvia.

Opcions de dinar:

1. Restaurant Picarolo, al Centre Sant Sadurní d’Anoia amb espai i monitora per a nens els caps de setmana i menús especials per a famílies. (Adults 20 o 35 €, nens 15 o 10 €)

2. CALÇOTADA a les mateixes caves VILARNAU

Preu especial VISITA + CALÇOTADA: adults 42€, Nens 16€.

El menú infantil es composa de: pasta, pit de pollastre de pollastre amb patates i gelat.

Rerserves: al correu electrònic: enoturisme@Vilarnau.es o al telèfon: 93.891.23.61

Les caves Vilarnau estan a la Ctra. D’Espiells km 1,4, Finca Can Petit, de Sant Sadurdi D’Anoia

Nou comentari