enoturismePENEDÈS creix un 10%

El Consorci de Promoció Turística de l'Alt Penedès incorpora 16 membres més

El president del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, Santi Soler, a la presentació del pla d’accions 2013 d’enoturismePENEDÈS Foto: VADEVI.cat

enoturismePENEDÈS incorpora aquest any 16 noves empreses al club, xifra que representa un increment del 10% i que fixa el nombre de membres en 176.

Les dades s’han fet públiques aquest dimarts dia 12 de febrer al Vinseum, Museu de les cultures del vi de Catalunya, que ha acollit, davant un centenar d’assistents, la presentació del pla d’accions d’enoturismePENEDÈS pel 2013 i el resum de les accions desenvolupades el 2012.

Respecte a la qualitat, el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès segueix apostant pel Sistema Integral de Qualitat Turística (Sicted), que continua creixent en nombre d’empreses, fins a les 31 actualment certificades. A més a més, Rutas del Vino de España continuarà certificant enoturismePenedès. Altres aspectes a destacar en l’àmbit de la competitivitat i la millora són la creació de nous espais d’informació turística complementaris a la xarxa d’oficines actuals i una clara aposta per mantenir la formació, centrada aquest any en la creació de producte, la comercialització i els serveis turístics.

Pel que fa a la promoció, comunicació i comercialització, es destaca el llançament del nou web i de la nova plataforma de comercialització, una eina que permetrà comercialitzar tant productes com paquets combinats a públic final o a agències, i on les mateixes empreses podran donar d’alta les seves propostes.

enoturismePENEDÈS seguirà comptant amb un servei de comunicació i premsa i amb l’edició dels diferents materials promocionals, incentivant la comunicació a través dels canals digitals i xarxes socials, tant propis com de tercers, i assistint a fires tant nacionals com internacionals, així com participant en tot tipus de fam trips, press trips, blog trips i workshops. Des d’enoturismePENEDÈS, paral·lelament se seguirà impulsant esdeveniments com el Dia Europeu de l’Enoturisme, la Música als cellers, o la participació en esdeveniments de rellevància del nostre territori com Cavatast, Caixa Penedès Vijazz, Fira del Gall,…

A nivell de la gestió i planificació del territori, enoturismePENEDÈS, seguirà treballant en l’Observatori Turístic, així com amb el Club de Turisme Gastronòmic de l’Agència Catalana de Turisme, el Barcelona Province Convention Bureau, Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona i Rutas del Vino de España.

Cal destacar també que durant el segon semestre del 2013 està previst que s’inauguri la nova seu del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès (km 0 d’enoturismePENEDÈS), així com els diferents enomiradors del projecte Miravinya del Penedès.

Nou comentari