VadeVi
EnoturismePENEDÈS és per segon any consecutiu la Ruta del Vi més visitada de l’Estat

Aquesta xifra, segons l’“Informe de visitantes y bodegas asociadas a las Rutas del Vino de España Año 2010” torna a representar quasi el 32% del total dels enoturistes que han rebut les diferents Rutes del Vi, i a la vegada un lleuger avanç del 0,2% respecte les xifres del 2009.

Per mesos, l’octubre va tornar a ser el mes que va rebre més visitants, seguit de l’abril, consolidant-se de nou la tardor i la primavera com les principals estacions de l’any en matèria enoturística.

A nivell de Rutas del Vino de España, el 2010 ha tancat amb un total de 1.441.314 visitants (+1,27% respecte el 2009), 20 rutes del vi associades (+4 respecte l’any 2009) i 523 cellers (+82 respecte l’any 2009).

Aquestes xifres representen una consolidació dels resultats del 2009, i a la vegada la confirmació de la importància com a motor de desenvolupament turístic de les regions vinícoles, i s’ha convertit en un gran complement de les destinacions i activitats turístiques habituals.

La Ruta del Vi del Penedès, que actua sota la marca enoturismePENEDÈS, impulsada per el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, és, a més, la segona ruta en nombre de cellers adherits (74), només superada per la Ruta del Vino de la Rioja Alta (90).


Visita a Torre-Ramona FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa