VadeVi
Es lliuren els premis de la segona edició del concurs Vinya-Celler Masia

Després de l’èxit de la primera edició celebrada l’any passat, aquest innovador concurs, promogut pel consorci Vinya-Celler Masia, format actualment per Vins Bolet, Parató, Suriol, Vallort i Vega de Ribes, ha comptat amb la participació de 70 jutges i quaranta referències de vi i cava de diferents denominacions d’origen catalanes (Penedès, Cava, Costers del Segre, Montsant,…).

La possibilitat de provar vins diferents, en un entorn domèstic i utilitzant les noves tecnologies per fer les valoracions de forma anònima, ha atret a aficionats del mon del vi que han pogut ser jutges i tenir les mateixes sensacions que els sommeliers i enòlegs professionals obtenen en els seus tastos.

Cal destacar el gran nivell de les mostres rebudes, la facilitat del sistema de puntuació i la gran implicació dels jutges i de la gent de Mas Albornà que realitzen el picking dels lots que s’envien als jutges.

L’organització es mostra molt optimista de cara a una tercera edició, en la que espera incrementar encara més el nombre de jutges i mostres, i seguir consolidant aquest concurs de vins com un referent a Catalunya i que permeti donar a conèixer al públic en general el major nombre de cellers possible que basen les seves produccions en collites pròpies dels territoris dels Països Catalans.

En aquesta segona edició, els 5 vins més ben valorats per part del jurat, han estat:

* III Lustros de Gramona
* Castell de Grabuac Pinot Noir 2001 de Can Suriol del Castell
* Finca Renardes Negre 2008 de Parató
* Gran Reserva Brut Nature de Loxarel
* Blanc 2009 de Mas Codina


ELS VINS GUANYADORS HAN ESTAT: III Lustros de Gramona, Castell de Grabuac Pinot Noir 2001 de Can Suriol del Castell, Finca Renardes Negre 2008 de Parató, Gran Reserva Brut Nature de Loxarel I Blanc 2009 de Mas Codina FOTO: VINYA-CELLER-MASIA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa