VadeVi
Es presenta a la Pedrera la 31a Mostra de Vins i Caves de Catalunya

Una nova edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya desembarca del 23 al 25 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona, en el marc de les festes de la Mercè 2011. En aquesta edició, el Departament d’Agricultura a través de l’Institut Català de la Vinya i el Vi, ha volgut fer un gir a la Mostra i per aquest motiu presenta diverses novetats.

D’una banda, s’ha marcat com a objectiu prioritari el donar a conèixer i promocionar la diversitat i la qualitat dels vins i caves catalans a través de les dotze denominacions d’origen. D’altra banda, s’oferiran degustacions, tastos i maridatges amb productes agroalimentaris catalans amb indicació geogràfica protegida (IGP).

Aquest any CatalunyaCaixa substitueix Caixa Penedès en el suport a la Mostra. Aquesta col·laboració forma part d’un conveni subscrit la setmana passada entre aquesta entitat financera i l’INCAVI amb l’objectiu de potenciar el sector vitivinícola català.

Altres novetats són la utilització de copes d’alta qualitat i de gran format de la marca Riedel per fer les degustacions, el tancament dels estands a les vuit del vespre i la possibilitat de comprar tots els productes que els visitants han pogut conèixer i degustar a la Mostra. Enguany la reducció del cost dels l’estands ha suposat la inscripció de més de cinquanta cellers, gairebé el doble que en l’edició anterior.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa