VadeVi
Esmorzars de forquilla, ganivet, vi català i negocis al Priorat
  • CA

Sessions disteses que convidin al diàleg en una taula ben parada amb esmorzar de forquilla i vi del territori

L’Hotel Hostal Sport serà l’escenari d’un nou cicle empresarial d’Slow Business que porta per nom Forquilla Business. El cicle és un espai de reflexió serena i compartida entre empresaris i directius sobre el món de l’empresa.

Les sessions s’han programat en dijous i en horari de 9h a 12h, amb la idea d’aprendre sobre el món empresarial al voltant d’una taula i amb un bon esmorzar de forquilla i vi del territori. Cada sessió tindrà un cost de 25 euros i està oberta a totes les persones interessades en els negocis i la gastronomia.

Forquilla Business és un projecte dels consultors Xavier Plana i Albert Pàmies i de l’empresària Marta Domènech, gerent de l’Sport i compta amb el suport de diverses empreses i organitzacions: ICAM, Inspira Consulting, Inspira Project, Silere Comunica i l’Indicador d’Economia.

Sis primeres conferències programades

La primera de les conferències tindrà lloc el proper dijous 19 de març a les 9h amb l’empresari Eloi Planes de Fluidra. Aquesta primera sessió s’acompanyarà amb vi Ètim Grenache de la Cooperativa Falset Marçà i llonganissa a l’estil del Priorat amb alls, tomàquets i olives negres, plat típic de l’esmorzar de forquilla de l’Sport.

Maig Esmorzem amb Ramon Carbonell: l’Empresa, motor territorial i social L’empresa com agent clau de dinamització econòmica i social d’un territori i com a motor del seu desenvolupament.

Juliol Esmorzem amb Josep Novell: El valor d’una empresa amb valors Les petites decisions de cada dia poden millorar el nostre entorn i aconseguir un mon més just”

Setembre Esmorzem amb Marc Armengol: L’empresa un projecte de vida L’empresa familiar com a context empresarial particular amb necessitat d’una visió de negoci global.

Octubre Esmorzem amb Neus Feliu: El somni compartit en l’empresa familiar, la base que ens permet caminar plegats com a família i com a empresa.

Novembre Esmorzem amb Joan Ballester: La gestió del talent, la força del compromís La importància de crear, consolidar i donar continuïtat a un equip professional talentós i compromès, com a clau d’èxit empresarial.

Les reserves es poden efectuar a través del web www.forquillabusiness.cat i també s’han creat canals de Facebook i Twitter per seguir el desenvolupament de la iniciativa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa