VadeVi
Està deixant el vi de ser un producte per esdevenir una idea?

Què és i què representa avui el vi? El cicle de debats mensuals La felicitat possible, a Arts Santa Mònica de Barcelona (Rambles), vol respondre a aquesta pregunta fonamental reunint una vintena de veus diverses procedents de la viticultura, la societat i el pensament.

La sisena sessió la protagonitzen Meritxell Falgueras, sumiller i comunicadora, i Xavier Bas, dissenyador gràfic, autor de les etiquetes d’alguns dels vins que han protagonitzat el sector les darreres dues dècades.

Amb ells repassarem el present i l’avenir de la comunicació vinícola, en un moment contradictori: mai no s’havia parlat tant del vi, però mai no s’havia begut menys… la moda del vi acabarà amb ell?

La felicitat possible tracta les dimensions i percepcions canviants del vi. Ho fa amb nou sessions centrades en tres eixos temàtics: el Territori, la Quotidianitat i l’Hedonisme. Tres idees a partir de les quals abastar tots els angles del diàleg.

Cada sessió compta amb dos ponents d’excepció: un d’ells actiu al món professional del vi (viticultor, enòleg, elaborador, negociant, comunicador…), l’altre procedent d’àmbits diferentes, des de l’art fins a la medicina, des de l’antropologia al periodisme.

La felicitat possible és una iniciativa creada i organitzada per El Vi a punt, plataforma de productes i idees vinculats al vi.

La sessió és dimarts 6 de setembre a les 19h, és gratuïta i acabarà amb un tast.


Meritxell Falgueras, sumiller i comunicadora, PONENT AL 6È DEBAT ‘LA FELICITAT POSSIBLE’ FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa