VadeVi
Estrena mundial del video clip de la bombolla colombiana Shakira

Avui es presenta per primera vegada, i a nivell mundial, el vídeo clip de Shakira del que es van extreure part de les imatges de la campanya de televisió de Freixenet. L’empresa catalana va comptar amb la cantant colombiana afincada a Catalunya gràcies a l’acord amb la Fundación Pies Descalzos.

Així mateix, està penjat a la web del grup de Sant Sadurní el documental “Hagamos que salga el sol”, que Freixenet ha produït per a la Fundación Pies Descalzos, ideat per JWT i dirigit per Jaime de Laiguana. L’objectiu de l’organització no governamental és l’escolarització de nens sense cap possibilitat que viuen en estat d’extrema pobresa. La col·laboració entre la cantant i l’ONG es materialitza en la construcció de col·legis, un a Haití (Puerto Príncipe), i l’altre a Colòmbia (Cartagena), i en el vídeo clip de Nadal. També està disponible el “making-off” del vídeo clip.

Freixenet acostuma sempre a sorprendre el públic amb una campanya publicitària cada Nadal més espectacular que l’anterior. El 2009 no va ser així. Per primera vegada ens els prop de 40 anys que la marca realitza aquestes produccions, va decidit repetir l’spot de l’any anterior. El motiu principal va ser la crisi econòmica i la necessitat d’aplicar “criteris de racionalitat”. Ara torna al vell camí i hi afegix un gir solidari amb una de les grans estrelles mundials de l’espectacle.

El vídeo es pot veure a: www.freixenetshakira.com


Shakira

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa