VadeVi
Exhaurides les places pel taller sensorial de la DO Catalunya

La DO Catalunya farà un tast sensorial durant la Mostra de Vins i Caves de Catalunya. Es tracta d’un tast de vins i raïms, una proposta que ha resultat ser un pexit entre els amants del vi. I és que en només 48 hores s’han exhaurit les 100 places que el Consell Regulador havia previst.

El tast es farà el 24 de setembre al Moll de Fusta, en una de les sales de tast de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya que se celebra des de fa 30 anys a Barcelona coincidint amb les festes de la Mercè. Malgrat que ja s’han omplert totes les inscripcions, l’equip del Consell Regulador està creant una llista d’espera per poder avisar als interessats en cas que hi hagi baixes d’última hora.

Fonts del Consell Regulador, que des de fa un any està organitzant tastos multitudinaris coincidint amb les festes majors de diferents pobles i ciutats de l’àrea metropolitana de Barcelona en motiu del 10è aniversari de la DO, asseguren que ja estan treballant per oferir noves propostes al públic.


L’enòleg i secretari de la DO Catalunya, Antón Castellà, és l’encarregat de dirigir els macrotastos del desè aniversari FOTO: DO CATALUNYA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa