Èxit de participació al Ral·li País del Cava

Gairebé una quarantena de vehicles fabricats abans del 1930 van participar diumenge, 10 de juny, al 7è Ral·li de Cotxes d’Època País del Cava, organitzat per la Confraria del Cava Sant Sadurní i el Clàssic Motor Club del Bages.
L’alta participació de cotxes en aquesta setena edició del ral·li també va anar acompanyada enguany d’una àmplia presència de públic. Més de 2.000 persones es van acostar a la rambla Sant Francesc de Vilafranca on els vehicles es van exposar bona part del migdia. Al llarg d’aquesta parada, uns 350 afeccionats van votar quin era el cotxe que més els agradava, resultant com a guanyador un Talbot de 6 cilindres de color blau, fabricat al 1926. Segons Jaume Esteve, coordinador del Ral·li per part de la Confraria del Cava, aquest ha estat “el més participatiu” dels que s’han celebrat fins ara.
Els cotxes van iniciar la ruta pel Penedès a les Caves Mont-Marçal, de Castellví de la Marca, on es va fer l’esmorzar del grup. Al llarg de tot el recorregut es van visitar diferents cellers, entre els que hi va haver Caves Bolet, Oriol Rosell, Joan Sardà, Covides, Emendis, Rovellats i Caves Lavernoya. Després de l’aturada a la capital de l’Alt Penedès, els cotxes van enfilar cap a Sant Sadurní d’Anoia, on es va fer una ruta urbana abans de dirigir-se finalment a la seu de la Confraria del Cava, a Torre Ramona, on es va servir el dinar de germanor i es van liurar els premis i records per als assistents.
El 7è Ral·li de Cotxes d’Època País del Cava compta amb la col·laboració especial de Mont Marçal, de les empreses Caves Bolet, Oriol Rosell, Joan Sardà, Covides, Emendis, Rovellats i Caves Lavernoya, dels ajuntaments de Sant Sadurní d’Anoia, Vilafranca del Penedès, Castellví de la Marca, Castellet i la Gornal i Sant Martí Sarroca, així com també amb la col·laboració de Protecció Civil Remer.

Nou comentari