Èxit en la tercera jornada de Casa Badio

Més 1500 restauradors visiten la Seu Vella de Lleida per tastar més de 300 vins de diferents cellers de l'Estat espanyol, amb una forta presència de la DO Costers del Segre

Més de 1500 persones han assistit aquest dilluns a la tercera jornada que organitza la distribuidora Casa Badio. Un dels responsables de Casa Badio, Jordi Hortet, ha assegurat que la jornada “ha estat un èxit, la Seu Vella ha estat plena de goma gom durant tota la tarda”.

La Seu Vella de Lleida ha obert les portes a Casa Badio a quarts de cinc de la tarda per acollir a més d’una vintena de cellers. Fins a quarts de deu del vespre s’hi ha pogut tastar més de 320 vins de diferents cellers de l’Estat espanyol, dels que gairebé la meitat
eren catalans, especialment de la DO Costers del Segre: Mas Blanch i Jové, Vinya l’Hereu, Vinya Els Vilars i L’Olivera.

Durant tota la jornada s’han pogut degustar diferensts vins i seleccions gastronòmiques. L’objectiu de Casa Badio a l’hora d’organitzar la jornada és justament donar a conèixer els vins dels diferents cellers als restauradors i empresaris d’hosteleria de la zona.

Ha completat l’oferta un curs d’iniciació al món de la cocteleria a càrrec de Javier Caballero, especialista en cocteleria mol·lecular.

Nou comentari