VadeVi
Experts catalans debatran sobre les línies d’innovació europees per al sector agroalimentari

EL director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), del DARP, Salvador Puig, intervindrà dijous, a les 9:45 hores, en la jornada ‘Varietats tradicionals catalanes de vinya’, que presentarà el director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Àngel Xifré, a les 9:30 hores, i que tindrà lloc a l’Estació Enològica de Reus (Passeig de Sunyer, 4-6).

També en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica, director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya, Antoni Diaz, presentarà el proper dijous, 14 de juliol, la jornada tècnica ‘Aposta europea per la innovació en el sector agroalimentari’, que se celebrarà a la Sala d’Actes dels Serveis Centrals del Departament a Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614).

Aquest seminari acollirà les aportacions de diferents experts catalans que participen en l’Associació Europea per a la Innovació en el sector agrari (EIP-AGRI), que treballa per a potenciar la competitivitat i sostenibilitat dels sectors agrari i forestal, i així aconseguir més i millor resultats amb menys recursos.

Nou comentari

Comparteix