Exposició de bótes i dogues artístiques a Marcà

El públic les podrà veure en ocasió de la 9a Fira d'artesania i vells oficis

Amb motiu de la 9a Fira d’Artesania i vells oficis que tindrà lloc aquest proper dissabte 26 de maig (de 9 a 21h) a Marçà (Priorat), la Cooperativa ha decidit exposar-hi les bótes i les dogues dels 100 anys. El contingut expositiu, que actualment es pot visitar al celler de Falset, es traslladarà al casal de Marçà perquè els visitants de la fira puguin gaudir de les peces artístiques.
Recordem que les bótes i les dogues han estat intervingudes per un total de 19 artistes del territori utilitzant tècniques i materials de diversa índole, amb l’objectiu de representar la visió personal i singular del centenari de la Cooperativa Falset Marçà.
Després del cap de setmana de la fira de Marçà, les bótes dels 100 anys tornaran a la sala de bótes de la Cooperativa i es podran visitar fins el proper 3 de juny. En canvi, les dogues seran subhastades. Algunes es van adjudicar a la subhasta realitzada amb motiu de la Fira del Vi de Falset, i altres seguiran el mateix procés en properes fires del vi. Els diners obtinguts es destinaran a diferents entitats sense ànim de lucre del Priorat.

Nou comentari