VadeVi
Falgueras tria el comerciant tradicional per davant de la venda directa i l’enoturisme

Antoni Falgueras, propietari d’un dels comerços amb més tradició en la venda de vi de Barcelona, el Celler de Gelida, mai deixa indiferent. En una vídeoconferència a www.gastroteca.cat, defensa el paper del comerciant a l’hora de fer arribar el producte al consumidor davant de fórmules ara molt generalitzades com la venda directa i l’enoturisme. Sobre aquest darrer, recorda que envia molts dels clients a descobrir el món vitivinícola català i que de vegades es troba la sorpresa que els cellers receptors es queden amb ells.

Falgueras creu que encara manca molt per aconseguir que els vins de gran qualitat que es produeixen a Catalunya tinguin tot el reconeixement que es mereixen, com passa a d’altres indrets del món que han estat capaços de fer campanyes de màrqueting amb resultats reeixits. Ell creu en els productes de proximitat, i explica que sempre que pot en parla a la gent que entra al seu establiment.

Especialització i oferta de productes de qualitat apareixen pel propietari del Celler de Gelida com els ingredients que han transformat el seu negoci en un cas d’èxit.


Antoni Falgueras, del Celler de Gelida FOTO: GASTROTECA.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa