VadeVi
Falset Marçà potencia l’enoturisme amb una ampliació d’horaris
  • CA

La Cooperativa Falset Marçà manté l’aposta per l’enoturisme al Priorat durant els mesos d’estiu i la reforça amb l’obertura de la sala de tast cada dia de la setmana perquè els visitants puguin descobrir els vins del celler centenari fora dels horaris de visita de la Catedral del Vi, obra de l’arquitecte modernista Cèsar Martinell.

La sala de tast romandrà oberta de dilluns a divendres en horari de matí i tarda per acollir tots els visitant que vulguin tastar vins de les diferents gammes que elabora el celler de la DO Montsant, principalment Ètim i Castell de Falset.

L’ampliació d’activitats és fruit de la voluntat de seguir millorant l’oferta enoturística que també es fa palesa amb una programació regular de visites al celler per la tarda.

Fins ara, la visita “Arquitectura i vi” només es podia realitzar en horari de matí i aquest estiu també s’han programat de dilluns a dissabte a les 16.30h per donar més opcions als visitants.

Al mes d’agost, Falset Marçà recupera les visites a “Sol i Serena” que permeten tastar els singulars vins ranci i dolços del celler coincidint amb el capvespre. Al terrat de la Cooperativa i just en el moment en què es pon el sol, el celler proposa un tast de vins amb un mosset que prepara l’Hotel Hostal Sport. “Sol i Serena” tindrà lloc els dissabtes 1, 8, 15, 22 i 29 d’agost i cal efectuar reserva prèvia per disposar d’entrada.

La Cooperativa Falset Marçà ha obtingut el I Premi Enoturisme de la DO Montsant per “haver bastit una sòlida oferta que complementa amb la seva activitat vinícola i contribueix a la promoció turística del territori”.

En els darrers anys, el nombre de visitants que han gaudit de l’espectacularitat del seu celler modernista, dels seus vins i la seva història no ha parat de créixer. El passat 2014 van ser més de 7.000 persones les que van prendre part d’alguna de les activitats enoturístiques de la Cooperativa Falset Marçà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa